Kuvien myyntiKuvien hinnoittelussa noudatetaan kuvatoimistojen yleisiä hintoja. Hinnat määräytyvät käyttötarkoituksen, levikin ja kuvan koon mukaan.
Pyydä tarjous kuvan, tai kuvien käytöstä sähköpostilla osoitteesta: ierajalluontokuvat@l gmail.coml


Kuvien toimitustavat

Kuvat toimitetaan asiakkaan toivomuksen mukaan joko sähköpostin liitetiedostona tai CD-levyllä pyydetyssä tiedostomuodossa, myös RAW-muodossa.
Kuvista voi myös tilata valokuvasuurennoksen. Tällöin kuvat valmistetaan esimerkiksi Fotonetissä tai Eirikuvassa.


Kuvien haku

Kuvagalleriassa olevat kuvat ovat kategorisoitu aihepiireittäin. Näyttökuvat avautuvat suurempana klikkaamalla pientä kuvaa.
Sanahakua käytetään kuvagallerian hakukentän avulla. Pääset alkuun kirjoittamalla hakukenttään esimerkiksi sanan "järvi" ja painamalla Enteriä tai klikkaamalla "Hae"-nappia.


Tekijänoikeus


Oikeudet kuviin omistaa valokuvaaja ja kuvia suojaavat tekijänoikeuslait. Kuvia ei siis saa käyttää ilman kuvaajan suostumusta. Teoksen käyttöoikeus luovutetaan vain kertajulkaisuehdolla ennalta sovittuihin tarkoituksiin, muista vaihtoehdoista sovitaan erikseen. Julkaisuoikeutta ei saa missään vaiheessa siirtää kolmannelle osapuolelle. Kuvien jälleenmyynti tai edelleen jakelu millä tahansa tavalla on kielletty. Julkaistun kuvan yhteydessä on mainittava kuvaajan nimi.


Esimerkkejä tilatuista valokuvasuurennoksista